fbpx

RESERVEER EEN TAFELTJE

Restaurant Plancius

 

Restaurant Plancius bevindt zich in het hart van de prachtige Amsterdamse Plantage buurt. Tegenover Artis en direct naast het Verzetsmuseum. Proef de sfeer van het historische pand Plancius door de moderne en gezellige inrichting met behoud van historische details.

 U kunt bij ons ontbijten en in de middag uitgebreid lunchen met heerlijke broodjes, maaltijdsalades en warme gerechten. S’avonds kunt u genieten van onze gevarieerde, internationale gerechten.

Onze avondkaart wordt regelmatig met unieke special uitgebreid! Daarnaast kunt u bij ons genieten van een heerlijke High Tea en een High Wine. 

Zoekt u een gezellige werkplek of heeft u een zakelijke afspraak? Het is mogelijk om bij ons te werken met uw laptop, gebruik te maken van onze gratis wifi-verbinding en van ons assortiment kranten / tijdschriften. Bovendien kunt u in de zomer genieten van een heerlijk zonnig terras.

Borrel of een feestje?

 Een feestje, uitje met collega’s, een borrel of gewoon gezellig met een groep eten bij Restaurant Plancius kan het allemaal!

We hebben verschillende lunch- en avondarrangementen voor groepen vanaf tien personen tot maximaal 70 personen. De menu’s kunnen aangepast worden naar eigen behoefte.

Vanaf 60 personen tot maximaal 100 personen is het mogelijk om het restaurant van Plancius af te huren, voor diners , borrels of andere gelegenheden. Voor elke gelegenheid is restaurant Plancius geschikt! Wij zorgen ervoor dat uw avond geheel naar uw wensen verloopt en maken er samen met u een prachtige avond van.

Interesse in een avondje bij Restaurant Plancius?

Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen om uw wensen telefonisch te bespreken of een afspraak te maken in het restaurant om al uw wensen door te nemen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: +31 (0)20 223 6946.

 

Openingstijden

Maandag t/m Zondag
10:00 uur – 22.00 uur

Ons adres

Restaurant Plancius
Plantage Kerklaan 61
1018 CX Amsterdam

Tel: +31 (0)20 223 6946

info@planciusgroot.nl

Keep in Touch!

Twijfel niet! Neem voor vragen contact met ons op!